חיפוש מידע מרפאה
חפש
אסותא אופטיק

ייעוץ והכוונה

לחץ לייעוץ והכוונה

מתלבטים?

הרשמו לקבלת יעוץ חינם!

  לקבלת ייעוץ

    מרפאות נבחרות

ד"ר רוני מוסקונה- מרפאות ניתוחים פלסטיים
ד"ר רון עזריה - מומחה לכירורגיה פלסטית
  מרפאות נוספות


פורום ניתוחי אף


[4705 דיונים פעילים] פורום ניתוחי אף
 

חפש חיפוש בפורום:
מנהל הפורום: ד"ר רוני מוסקונה
מנהל פורום ניתוחים פלסטיים באף
לפגישת ייעוץ עם מנהל הפורום
הוספת הודעה
18:40 28/06/12 רוני

8 חודשים לאחר ניתוח אף

שלום ד"ר,

עברתי ניתוח רפואי ואסתטי לפני שמונה וחצי חודשים.

ניזהרתי מאוד על האף והקפדתי לשמור על כל המגבלות שנתת- עד עכשיו לא הייתי בשמש, לא לבשתי משקפיים, לא התקלחתי הרבה במים חמים, לא אכלתי אוכל חם ,הלכתי לישון רק על הצד, ולא עשיתי ספורט, ולא הרמתי דברים כבדים. ונזהרתי מאווודדד לא לקבל מכות.

הבעיה שאחרי שעשיתי את כל זה אני עדיין לא מרוצה מהתוצאה!!!!!

אולי זה בגלל שקרו דברים שלא באחריותי ולצערי וקיבלתי מכות .. קיבלתי מספר מכות חלקן מאוד עדינות- כמעט אפילו נגיעות ואיזה 3 פעמים קיבלתי מכות טיפה חזקות.

האף שלי עכשיו מעט עקום, הנחיריים לא שוות בכלל, אבל הכייייי רגועע- הוא מאוד מאוד רחב ונפוח ושומני מה שלא היה בכלל לפני הניתוח. לפני הניתוח האף היה צר רק טיפה ארוך.

השאלה שלי היא מה ניתן לעשות והאם ניתן לתקן את האף חוץ מלעשות ניתוח נוסף? כי אני ממש לא רוצה לעשות ניתוח נוסף אחרי ששמרתי על האף כל כך.

אני לא יודעת מה לעשות כבר אני על סף ייאוש אחריי כל מה שעברתי ואחרי כל מה שהקפדתי האף עדיין נראה רע!! :(

דבר נוסף התחלתי לא מזמן טיפולי שיניים, והיום שרופא שיניים בא לנגוע לי בפה הוא הניח את היד שלו בצורה מאוד חזקה על האף שלי-לא יודעת אם זה נחשב מכה אבל זה כאב אחרי זה. מכה כזאת עדיין יכולה לגרום לנזק גם לאחר 8 חודשים מהניתוח? או שאין ממה לחשוש?

תודה.

09:21 29/06/12 ד"ר רוני מוסקונה

תשובה

שלום רוני,

הגבתי להודעה השנייה שלך

אם יש ללך שאלות נוספות אני פה

ד"ר רוני מוסקונה

הוספת הודעה