חיפוש מידע מרפאה
חפש
אסותא אופטיק

ייעוץ והכוונה

לחץ לייעוץ והכוונה

מתלבטים?

הרשמו לקבלת יעוץ חינם!

  לקבלת ייעוץ

    מרפאות נבחרות

ד"ר רוני מוסקונה- מרפאות ניתוחים פלסטיים
ד"ר רון עזריה - מומחה לכירורגיה פלסטית
  מרפאות נוספות


פורום ניתוחי אף


[4705 דיונים פעילים] פורום ניתוחי אף
 

חפש חיפוש בפורום:
מנהל הפורום: ד"ר רוני מוסקונה
מנהל פורום ניתוחים פלסטיים באף
לפגישת ייעוץ עם מנהל הפורום
הוספת הודעה
01:40 22/04/11 אלון

מוטרד

שלום דר,

בתור אחד שלא עשה ניתוח פלסטי עדיין, אני מודאג מתוצאות לא טובות ויותר אני מודאג שהתוצאות לא יהיו הכי טובות שיכולות להיות מבחינתך, מאחר שאתה אחד האנשים שאני מוכן להפקיד בידו את אפי, אני שואל- איך אתה יכול להבטיח לי מבחינתך שהתוצאות ישביעו את רצוני?

22:08 24/04/11 חחח

אי אפשר להתחייב

גם בהדמיה אף אחד לא יכול לצפות מראש איך הרקמות שלך יגיבו אין תעודת ביטוח

מה שכן זה יראה יותר טוב ממה שזה נראה עכשיו

12:33 26/04/11 ד"ר רוני מוסקונה

תשובה

שלום אלון,

אינני יכול להתחייב לתוצאה כי ברופאה אין מדע מדויק, אך אני יכול להגיד לך פחות או יותר מה לניתן להגיע ולהשיג בניתוח אף ובשבכל ניתן אני עושה את המקסימום שביכולתי ומתייחס לכל ניתוח בריצינות ויחס מלא.

ניתוח אף נחשב לאחד הניתוחים המורכבים בפלסטיקה ונדרש ניסיון רב בכדי להגיע לתוצאה טבעית. ישנם הרבה מנתחים פלסטיים שכלל אינם מבצעים ניתוח זה.

עם ניסיון מעל 10,000 ניתוחי אף בקרירה שלי אני רואה את עוקמת אחוזי ההצלחה אצלי ככל שהניסיון רב יותר כך גם התוצאות טובות יותר ופחות ופחות אנשים מתלוננים על אי שביעות רצון בשנה האחרונה אחוז הלא מרוצים אצלי בניתוח אף עמד על 3.5אחוז שזנה נחשב לאחוז נמוך מאוד גם אם אנשים לא מרןצים יש פיתרון וחלקם אכן עשה ניתוח תיקון אצלי וניהיה מרוצה גם.

המצלתי היא ללכת למספר רופאים לשמוע ייעוץ ואז להחליט היכן להתנתח.

ניתוח אף מבוצע שנים רבות ואינו נחשב כניתוח מסוכן.

שיהיה בהצלחה,

ד"ר רוני מוסקונה

הוספת הודעה