חיפוש מידע מרפאה
חפש
אסותא אופטיק

ייעוץ והכוונה

לחץ לייעוץ והכוונה

מתלבטים?

הרשמו לקבלת יעוץ חינם!

  לקבלת ייעוץ

טיפולי שיער באסתטיקה

טיפולי שיער
מרפאות הסרת שיער
פורום טיפולי שיער  

    מרפאות נבחרות

ד"ר רוני מוסקונה- מרפאות ניתוחים פלסטיים
ד"ר רון עזריה - מומחה לכירורגיה פלסטית
  מרפאות נוספות


פורום השתלת שיער והתקרחות

ניתוחים פלסטיים   > פורום רופאים   > פורום טיפולי שיער   > פורום השתלת שיער, נשירה והתקרחות

[1680 דיונים פעילים] פורום השתלת שיער, נשירה והתקרחות
 

חפש חיפוש בפורום:
מנהל הפורום: ד"ר אלכס גינזבורג
מנהל פורום השתלת שיער, התקרחות ונשירת שיער
לפגישת ייעוץ עם מנהל הפורום
הוספת הודעה
12:24 05/07/09 שי

פרופסיה המשך

ד"ר אלכס שחום

בהמשך לשאלתי הקודמת

נכון שאני מטופל בפרופסיה רק 4 חודשים ולצפות עצירה בנשירה זה בין 3 ל 6 חודשים

אבל אני אומר שאם לאחר 4 חודשים יש לי עדין נשירה אז אני מאוד קשה לי להאמין שעוד מקסימום חודשים תיפסק הנשירה?

דבר שני אני לא מבין למה צריך לחכות שנה כלומר אם הנשירה חא נעצרה תוך 6 חודשים אז מה הטעם להמשיך לקחת פרופסיה?

בנוסף אני לא מבין למה צריך לצלם את הראש הרי אם תפסק הנשירה אני ירגיש בזה במלא(הנשירה שלי היא מאיזור המפרצים ואם אני מעביר את היד באיזור זה נושרות לי שיערות יותר ממקומות אחרים )?

09:56 06/07/09 ד"ר אלכס גינזבורג

פרופסיה

שי שלום,

כפי שציינתי, כל אחד מגיב שונה לטיפול בפרופסיה וחודשיים זה בהחלט טווח זמן בו יכולים לחול שינויים. מקובל לומר שלאחר 3-6 חודשים מפסיקה הנשירה ולאחר כשנה מתחילה גם צמיחה חדשה של שערות, וזו הסיבה שרצוי להתמיד בטיפול לפחות שנה כדי לדעם אם הטיפול מניב תוצאות משביעות רצון.

מומלץ לצלם את הקרקפת לפני תחילת הטיפול משום שאדם הרגיל לראות את עצמו מדי יום במראה, יתקשה להבחין בתוצאות הטיפול במשך זמן, ןלכן השוואה בין תמונות שצולמו בפער של זמן ממושך, תאפשר בחינה ברורה ואובייקטיבית של השפעת הטיפול וטיב התוצאות.

למרות הנאמר, אם אינך אופטימי לגבי הצלחת הטיפול אתה כמובן רשאי להפסיקו.

הוספת הודעה
 
ענת אלקין