חיפוש מידע מרפאה
חפש
אסותא אופטיק

ייעוץ והכוונה

לחץ לייעוץ והכוונה

מתלבטים?

הרשמו לקבלת יעוץ חינם!

  לקבלת ייעוץ

טיפולי שיער באסתטיקה

טיפולי שיער
מרפאות הסרת שיער
פורום טיפולי שיער  

    מרפאות נבחרות

ד"ר רון עזריה - מומחה לכירורגיה פלסטית
ד"ר רוני מוסקונה- מרפאות ניתוחים פלסטיים
  מרפאות נוספות


פורום השתלת שיער והתקרחות

ניתוחים פלסטיים   > פורום רופאים   > פורום טיפולי שיער   > פורום השתלת שיער, נשירה והתקרחות

[1680 דיונים פעילים] פורום השתלת שיער, נשירה והתקרחות
 

חפש חיפוש בפורום:
מנהל הפורום: ד"ר אלכס גינזבורג
מנהל פורום השתלת שיער, התקרחות ונשירת שיער
לפגישת ייעוץ עם מנהל הפורום
הוספת הודעה
19:55 25/12/08 איילה

הפסקת שימוש במינוקסי

אני בת 38. התחלתי להשתמש במינוקסי 2% בהתזה לפני כשנה וחצי לאחר נשירת שיער רצינית והתייעצות עם רופא עור בכיר. הנשירה החלה בבת אחת לאחר ארוע בריאותי שכלל דימום רב ומתח נפשי קשה שנכנסתי אליו. בעקבות השימוש במינוקסי הנשירה נעצרה וחזרה להיות נורמלית אולם השיער לא חזר להיות מלא כבעבר.

הבנתי כי המינוקסי מיועד לבעלי נשירה גנטית כאשר ברור לי כי זה לא היה המקרה שלי (אין אצלנו קירחים במשפחה בכלל) אך השתמשתי בו בכל זאת מתוך חוסר אונים באותה תקופה.

לפני כשבוע הפסקתי על דעת עצמי להשתמש בתכשיר. אני מאוד חוששת מהתוצאות: האם תתחדש הנשירה? כמו"כ תמיד התהלכתי בתחושה כי ייתכן שהשימוש בתכשיר גרם נזק בלתי הפיך לשיערי.

אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא זה.

12:19 28/12/08 ד"ר אלכס גינזבורג

מינוקסי

אילה שלום,

המינוקסי אינו מיועד דוקא לבעלי התקרחות על רקע גנטי אלא לכל אחד המעוניין לעצור את נשירת השיער. המינוקסי לא גורם כל נזק לשיער ויתכן מאד שאם תפסיקי את השימוש הנשירה תחזור.

הוספת הודעה
 
ענת אלקין